Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g56g202kcal8.1g33.1g3.9g5.3g
Riisi tumma 48g167kcal3.3g34.4g1.1g1.9g
Tattarisuurimo / -jauho 42g136kcal5g25.5g0.8g2.4g
Hirssisuurimo / -jauho 45g161kcal5.1g30.9g1.3g1.4g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2637g1332kcal43g247.8g14.2g22g
Valittu annoskoko1319g666kcal21.5g123.9g7.1g11g
Annoskoko puolitettuna659g333kcal10.8g62g3.6g5.5g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241