Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g6.2g23kcal0.9g3.7g0.4g0.6g
Riisi tumma 5.3g19kcal0.4g3.8g0.1g0.2g
Tattarisuurimo / -jauho 4.7g15kcal0.6g2.8g0.1g0.3g
Hirssisuurimo / -jauho 5g18kcal0.6g3.4g0.1g0.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g148kcal5g27.4g1.4g2.6g
Valittu annoskoko146g74kcal2.5g13.7g0.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna73g37kcal1.3g6.9g0.4g0.7g
Arvot/100g100g51kcal1.7g9.4g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241