Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g63g225kcal9g36.8g4.4g5.9g
Riisi tumma 53g185kcal3.7g38.2g1.2g2.1g
Tattarisuurimo / -jauho 47g151kcal5.6g28.3g0.9g2.7g
Hirssisuurimo / -jauho 50g178kcal5.6g34.4g1.4g1.6g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g1480kcal47.8g275.4g15.8g24.6g
Valittu annoskoko1465g740kcal23.9g137.7g7.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna733g370kcal12g68.9g4g6.2g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241