Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g75g270kcal10.8g44.2g5.2g7g
Riisi tumma 64g222kcal4.5g45.9g1.5g2.5g
Tattarisuurimo / -jauho 56g181kcal6.7g34g1.1g3.3g
Hirssisuurimo / -jauho 60g214kcal6.7g41.3g1.7g1.9g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3516g1776kcal57.4g330.8g19g29.4g
Valittu annoskoko1758g888kcal28.7g165.4g9.5g14.7g
Annoskoko puolitettuna879g444kcal14.4g82.7g4.8g7.4g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241