Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g88g315kcal12.6g51.5g6.1g8.2g
Riisi tumma 74g259kcal5.2g53.5g1.7g3g
Tattarisuurimo / -jauho 66g212kcal7.8g39.7g1.3g3.8g
Hirssisuurimo / -jauho 70g250kcal7.9g48.1g2g2.2g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4102g2072kcal67g385.6g22.2g34.4g
Valittu annoskoko2051g1036kcal33.5g192.8g11.1g17.2g
Annoskoko puolitettuna1026g518kcal16.8g96.4g5.6g8.6g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241