Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g100g360kcal14.4g58.9g7g9.4g
Riisi tumma 85g297kcal5.9g61.2g2g3.4g
Tattarisuurimo / -jauho 75g242kcal8.9g45.3g1.5g4.3g
Hirssisuurimo / -jauho 80g286kcal9g55g2.3g2.6g
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4688g2367kcal76.4g440.8g25.6g39.4g
Valittu annoskoko2344g1184kcal38.2g220.4g12.8g19.7g
Annoskoko puolitettuna1172g592kcal19.1g110.2g6.4g9.9g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241