Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g113g405kcal16.2g66.2g7.9g10.6g
Riisi tumma 96g334kcal6.7g68.8g2.2g3.8g
Tattarisuurimo / -jauho 84g272kcal10g51g1.7g4.9g
Hirssisuurimo / -jauho 90g321kcal10.1g61.9g2.6g2.9g
Vesi2249g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5274g2663kcal86g495.8g28.8g44.4g
Valittu annoskoko2637g1332kcal43g247.9g14.4g22.2g
Annoskoko puolitettuna1319g666kcal21.5g124g7.2g11.1g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241