Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g13g45kcal1.8g7.4g0.9g1.2g
Riisi tumma 11g37kcal0.7g7.6g0.2g0.4g
Tattarisuurimo / -jauho 9g30kcal1.1g5.7g0.2g0.5g
Hirssisuurimo / -jauho 10g36kcal1.1g6.9g0.3g0.3g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g296kcal9.4g55.2g3.2g4.8g
Valittu annoskoko293g148kcal4.7g27.6g1.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna147g74kcal2.4g13.8g0.8g1.2g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241