Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g125g450kcal18g73.6g8.7g11.7g
Riisi tumma 106g371kcal7.4g76.5g2.4g4.2g
Tattarisuurimo / -jauho 94g302kcal11.1g56.6g1.9g5.4g
Hirssisuurimo / -jauho 100g357kcal11.2g68.8g2.9g3.2g
Vesi2499g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5860g2959kcal95.4g551g31.8g49g
Valittu annoskoko2930g1480kcal47.7g275.5g15.9g24.5g
Annoskoko puolitettuna1465g740kcal23.9g137.8g8g12.3g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241