Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g150g540kcal21.6g88.3g10.5g14.1g
Riisi tumma 127g445kcal8.9g91.8g2.9g5.1g
Tattarisuurimo / -jauho 113g363kcal13.4g68g2.2g6.5g
Hirssisuurimo / -jauho 120g428kcal13.5g82.5g3.5g3.8g
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7032g3551kcal114.8g661.2g38.2g59g
Valittu annoskoko3516g1776kcal57.4g330.6g19.1g29.5g
Annoskoko puolitettuna1758g888kcal28.7g165.3g9.6g14.8g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241