Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g175g630kcal25.2g103g12.2g16.4g
Riisi tumma 149g519kcal10.4g107.1g3.4g5.9g
Tattarisuurimo / -jauho 131g423kcal15.6g79.3g2.6g7.6g
Hirssisuurimo / -jauho 140g500kcal15.7g96.3g4.1g4.5g
Vesi3499g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8204g4143kcal133.8g771.4g44.6g68.8g
Valittu annoskoko4102g2072kcal66.9g385.7g22.3g34.4g
Annoskoko puolitettuna2051g1036kcal33.5g192.9g11.2g17.2g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241