Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g19g68kcal2.7g11g1.3g1.8g
Riisi tumma 16g56kcal1.1g11.5g0.4g0.6g
Tattarisuurimo / -jauho 14g45kcal1.7g8.5g0.3g0.8g
Hirssisuurimo / -jauho 15g54kcal1.7g10.3g0.4g0.5g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g444kcal14.4g82.6g4.8g7.4g
Valittu annoskoko439g222kcal7.2g41.3g2.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna220g111kcal3.6g20.7g1.2g1.9g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241