Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g200g720kcal28.8g117.8g14g18.8g
Riisi tumma 170g593kcal11.9g122.4g3.9g6.8g
Tattarisuurimo / -jauho 150g484kcal17.8g90.7g3g8.7g
Hirssisuurimo / -jauho 160g571kcal18g110.1g4.6g5.1g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9380g4737kcal153g882g51g78.8g
Valittu annoskoko4690g2368kcal76.5g441g25.5g39.4g
Annoskoko puolitettuna2345g1184kcal38.3g220.5g12.8g19.7g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241