Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g225g810kcal32.4g132.5g15.7g21.1g
Riisi tumma 191g667kcal13.4g137.6g4.4g7.6g
Tattarisuurimo / -jauho 169g544kcal20g102g3.4g9.8g
Hirssisuurimo / -jauho 180g642kcal20.2g123.8g5.2g5.8g
Vesi4498g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10548g5327kcal172g991.8g57.4g88.6g
Valittu annoskoko5274g2663kcal86g495.9g28.7g44.3g
Annoskoko puolitettuna2637g1332kcal43g248g14.4g22.2g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241