Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g25g90kcal3.6g14.7g1.7g2.3g
Riisi tumma 21g74kcal1.5g15.3g0.5g0.8g
Tattarisuurimo / -jauho 19g61kcal2.2g11.3g0.4g1.1g
Hirssisuurimo / -jauho 20g71kcal2.2g13.8g0.6g0.6g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g592kcal19g110.2g6.4g9.6g
Valittu annoskoko586g296kcal9.5g55.1g3.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna293g148kcal4.8g27.6g1.6g2.4g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241