Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g250g900kcal36g147.2g17.5g23.5g
Riisi tumma 212g741kcal14.9g152.9g4.9g8.5g
Tattarisuurimo / -jauho 187g605kcal22.3g113.3g3.7g10.9g
Hirssisuurimo / -jauho 200g714kcal22.5g137.5g5.8g6.4g
Vesi4998g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11720g5918kcal191.4g1101.8g63.8g98.6g
Valittu annoskoko5860g2959kcal95.7g550.9g31.9g49.3g
Annoskoko puolitettuna2930g1480kcal47.9g275.5g16g24.7g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241