Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g31g113kcal4.5g18.4g2.2g2.9g
Riisi tumma 27g93kcal1.9g19.1g0.6g1.1g
Tattarisuurimo / -jauho 23g76kcal2.8g14.2g0.5g1.4g
Hirssisuurimo / -jauho 25g89kcal2.8g17.2g0.7g0.8g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g740kcal24g137.8g8g12.4g
Valittu annoskoko733g370kcal12g68.9g4g6.2g
Annoskoko puolitettuna366g185kcal6g34.5g2g3.1g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241