Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g38g135kcal5.4g22.1g2.6g3.5g
Riisi tumma 32g111kcal2.2g22.9g0.7g1.3g
Tattarisuurimo / -jauho 28g91kcal3.3g17g0.6g1.6g
Hirssisuurimo / -jauho 30g107kcal3.4g20.6g0.9g1g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1758g888kcal28.6g165.2g9.6g14.8g
Valittu annoskoko879g444kcal14.3g82.6g4.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna440g222kcal7.2g41.3g2.4g3.7g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241