Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g400g1440kcal57.6g235.6g28g37.6g
Riisi tumma 340g1187kcal23.8g244.8g7.8g13.6g
Tattarisuurimo / -jauho 300g968kcal35.6g181.3g6g17.4g
Hirssisuurimo / -jauho 320g1142kcal36g220.2g9.3g10.2g
Vesi8000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18760g9474kcal306g1763.8g102.2g157.6g
Valittu annoskoko9380g4737kcal153g881.9g51.1g78.8g
Annoskoko puolitettuna4690g2369kcal76.5g441g25.6g39.4g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241