Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g375g75kcal9.4g4.5g1.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Tomaattimurska, 1 prk667g179kcal4g35.3g1.3g9.3g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.8g13kcal0.4g2.9g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g19g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Timjami 3.3g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Basilika, kuivattu 5g13kcal0.7g1g0.2g2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g2331kcal187.8g98.2g129g27.8g
Valittu annoskoko1590g1165kcal93.9g49.1g64.5g13.9g
Annoskoko puolitettuna795g583kcal47g24.6g32.3g7g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267