Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g450g90kcal11.3g5.4g2.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.2g0g48g0g
Tomaattimurska, 1 prk800g214kcal4.8g42.4g1.6g11.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g4.6g16kcal0.5g3.5g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g2797kcal225.6g117.8g154.6g33.6g
Valittu annoskoko1908g1398kcal112.8g58.9g77.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna954g699kcal56.4g29.5g38.7g8.4g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267