Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g113g23kcal2.8g1.4g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.8g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g699kcal56.2g29.8g39g8.4g
Valittu annoskoko477g350kcal28.1g14.9g19.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna239g175kcal14.1g7.5g9.8g2.1g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267