Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g150g30kcal3.8g1.8g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Tomaattimurska, 1 prk267g72kcal1.6g14.1g0.5g3.7g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.5g5.3kcal0.2g1.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.7g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.7g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g932kcal75.2g39.4g51.8g11.2g
Valittu annoskoko636g466kcal37.6g19.7g25.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna318g233kcal18.8g9.9g13g2.8g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267