Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti599g659kcal131.9g0.6g18g0g
Ruokaöljy keskiarvo 18g159kcal0g0g18g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g133g36kcal1.7g6.4g0.1g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Punaviini 100g70kcal0.3g0.2g0g0g
Rusina 12g35kcal0.3g7.2g0.1g1.2g
Oliivi kivetön musta rainbow133g240kcal0.8g7.6g22.6g0g
Ohrakas ohratärkkelys20g73kcal0.1g18g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2456g2596kcal272.4g82.8g121.2g7.8g
Valittu annoskoko1228g1298kcal136.2g41.4g60.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna614g649kcal68.1g20.7g30.3g2g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355