Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti749g824kcal164.8g0.7g22.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 23g199kcal0g0g22.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g167g45kcal2.2g8g0.2g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Punaviini 125g88kcal0.4g0.2g0g0g
Rusina 15g44kcal0.4g9g0.1g1.5g
Oliivi kivetön musta rainbow167g300kcal1g9.5g28.3g0g
Ohrakas ohratärkkelys25g91kcal0.1g22.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3070g3246kcal340.4g103.2g151.6g9.4g
Valittu annoskoko1535g1623kcal170.2g51.6g75.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna768g812kcal85.1g25.8g37.9g2.4g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355