Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti899g989kcal197.8g0.9g27g0g
Ruokaöljy keskiarvo 27g238kcal0g0g26.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g200g54kcal2.6g9.6g0.2g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Punaviini 150g106kcal0.5g0.3g0g0g
Rusina 18g53kcal0.5g10.8g0.1g1.7g
Oliivi kivetön musta rainbow200g360kcal1.2g11.4g34g0g
Ohrakas ohratärkkelys30g109kcal0.1g27g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3684g3895kcal408.6g124.2g181.6g11.4g
Valittu annoskoko1842g1947kcal204.3g62.1g90.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna921g974kcal102.2g31.1g45.4g2.9g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355