Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti1049g1154kcal230.7g1g31.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 32g278kcal0g0g31.4g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g233g63kcal3g11.2g0.2g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g2.9g0g
Punaviini 175g123kcal0.5g0.3g0g0g
Rusina 21g61kcal0.6g12.6g0.1g2g
Oliivi kivetön musta rainbow233g420kcal1.4g13.3g39.6g0g
Ohrakas ohratärkkelys35g128kcal0.1g31.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4298g4544kcal476.4g144.6g212g13.4g
Valittu annoskoko2149g2272kcal238.2g72.3g106g6.7g
Annoskoko puolitettuna1075g1136kcal119.1g36.2g53g3.4g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355