Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti1199g1319kcal263.7g1.2g36g0g
Ruokaöljy keskiarvo 36g318kcal0g0g35.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g266g72kcal3.5g12.8g0.3g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Punaviini 200g141kcal0.6g0.4g0g0g
Rusina 24g70kcal0.7g14.4g0.1g2.3g
Oliivi kivetön musta rainbow266g480kcal1.6g15.2g45.3g0g
Ohrakas ohratärkkelys40g146kcal0.2g36g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4913g5193kcal544.8g165.4g242.6g15.2g
Valittu annoskoko2456g2597kcal272.4g82.7g121.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna1228g1298kcal136.2g41.4g60.7g3.8g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355