Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti1349g1483kcal296.7g1.3g40.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 41g357kcal0g0g40.4g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g300g81kcal3.9g14.4g0.3g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Punaviini 225g159kcal0.7g0.4g0g0g
Rusina 27g79kcal0.8g16.2g0.1g2.6g
Oliivi kivetön musta rainbow300g539kcal1.8g17.1g50.9g0g
Ohrakas ohratärkkelys45g164kcal0.2g40.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5526g5842kcal613g186.2g272.6g17g
Valittu annoskoko2763g2921kcal306.5g93.1g136.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna1382g1461kcal153.3g46.6g68.2g4.3g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355