Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti150g165kcal33g0.1g4.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g33g9kcal0.4g1.6g0g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Punaviini 25g18kcal0.1g0g0g0g
Rusina 3g8.8kcal0.1g1.8g0g0.3g
Oliivi kivetön musta rainbow33g60kcal0.2g1.9g5.7g0g
Ohrakas ohratärkkelys5g18kcal0g4.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g649kcal68.2g20.4g30.2g2g
Valittu annoskoko307g325kcal34.1g10.2g15.1g1g
Annoskoko puolitettuna154g162kcal17.1g5.1g7.6g0.5g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355