Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti1498g1648kcal329.6g1.5g45g0g
Ruokaöljy keskiarvo 45g397kcal0g0g44.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g333g90kcal4.3g16g0.3g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.6g1.3g4.2g0g
Punaviini 250g176kcal0.8g0.5g0g0g
Rusina 30g88kcal0.8g18g0.1g2.9g
Oliivi kivetön musta rainbow333g599kcal2g19g56.6g0g
Ohrakas ohratärkkelys50g182kcal0.2g45g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6140g6491kcal680.8g207g302.8g19.2g
Valittu annoskoko3070g3246kcal340.4g103.5g151.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna1535g1623kcal170.2g51.8g75.7g4.8g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355