Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti300g330kcal65.9g0.3g9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 9g79kcal0g0g9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Punaviini 50g35kcal0.2g0.1g0g0g
Rusina 6g18kcal0.2g3.6g0g0.6g
Oliivi kivetön musta rainbow67g120kcal0.4g3.8g11.3g0g
Ohrakas ohratärkkelys10g37kcal0g9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g1298kcal136.2g41.4g60.4g3.8g
Valittu annoskoko614g649kcal68.1g20.7g30.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna307g325kcal34.1g10.4g15.1g1g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355