Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis160g179kcal35.2g0g4.8g0g
Herne kuivattu 200g604kcal35.8g96.9g2g21.4g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g4g10kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Voi 4g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g1669kcal143.8g197.8g22g44.6g
Valittu annoskoko1204g835kcal71.9g98.9g11g22.3g
Annoskoko puolitettuna602g417kcal36g49.5g5.5g11.2g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110