Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis200g224kcal44g0g6g0g
Herne kuivattu 250g756kcal44.8g121.3g2.5g26.8g
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g5g13kcal0.6g0.2g1.1g0.1g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3013g2088kcal180.2g248g27.6g55.8g
Valittu annoskoko1507g1044kcal90.1g124g13.8g27.9g
Annoskoko puolitettuna753g522kcal45.1g62g6.9g14g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110