Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis280g313kcal61.5g0g8.4g0g
Herne kuivattu 350g1057kcal62.7g169.6g3.5g37.4g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1399g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g7g18kcal0.8g0.2g1.5g0.1g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4214g2921kcal252.2g346.4g38.4g77.8g
Valittu annoskoko2107g1460kcal126.1g173.2g19.2g38.9g
Annoskoko puolitettuna1054g730kcal63.1g86.6g9.6g19.5g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110