Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis320g358kcal70.3g0g9.6g0g
Herne kuivattu 400g1208kcal71.6g193.8g4g42.8g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1598g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g8g20kcal0.9g0.2g1.8g0.1g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g3338kcal288g395.8g44.2g89g
Valittu annoskoko2408g1669kcal144g197.9g22.1g44.5g
Annoskoko puolitettuna1204g835kcal72g99g11.1g22.3g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110