Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis360g403kcal79.1g0g10.8g0g
Herne kuivattu 450g1359kcal80.6g218g4.5g48.1g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1798g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g9g23kcal1g0.3g2g0.1g
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5418g3755kcal324g445.4g49.8g100g
Valittu annoskoko2709g1878kcal162g222.7g24.9g50g
Annoskoko puolitettuna1355g939kcal81g111.4g12.5g25g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110