Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis40g45kcal8.8g0g1.2g0g
Herne kuivattu 50g151kcal9g24.2g0.5g5.3g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Voi 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g417kcal36g49.4g5.4g11g
Valittu annoskoko301g209kcal18g24.7g2.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna151g104kcal9g12.4g1.4g2.8g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110