Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis80g90kcal17.6g0g2.4g0g
Herne kuivattu 100g302kcal17.9g48.5g1g10.7g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g2g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g834kcal71.8g99.2g10.8g22.2g
Valittu annoskoko602g417kcal35.9g49.6g5.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna301g209kcal18g24.8g2.7g5.6g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110