Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis800g896kcal176g0g24g0g
Herne kuivattu 1000g3023kcal179.2g485g10g107g
Sipuli 172g52kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g20g50kcal2.2g0.6g4.4g0.3g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12052g8354kcal720.4g991g110.2g222.6g
Valittu annoskoko6026g4177kcal360.2g495.5g55.1g111.3g
Annoskoko puolitettuna3013g2088kcal180.1g247.8g27.6g55.7g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110