Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis120g134kcal26.4g0g3.6g0g
Herne kuivattu 150g453kcal26.9g72.7g1.5g16g
Sipuli 26g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g3g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g1252kcal108g148.4g16.6g33.2g
Valittu annoskoko903g626kcal54g74.2g8.3g16.6g
Annoskoko puolitettuna452g313kcal27g37.1g4.2g8.3g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110