Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha500g635kcal108g0g22.5g0g
Voi 40% rasvaa 50g188kcal0.9g1g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g90g252kcal12.6g0.8g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3434g2351kcal252.2g36.8g130.6g15g
Valittu annoskoko1717g1176kcal126.1g18.4g65.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna859g588kcal63.1g9.2g32.7g3.8g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585