Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 156g473kcal28g75.8g1.6g16.7g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 782g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 172g381kcal30.1g0g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2255g1716kcal116.6g153.2g61.6g34g
Valittu annoskoko1128g858kcal58.3g76.6g30.8g17g
Annoskoko puolitettuna564g429kcal29.2g38.3g15.4g8.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470