Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 188g567kcal33.6g91g1.9g20.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 938g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 206g457kcal36.1g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2706g2060kcal140g184g74g41g
Valittu annoskoko1353g1030kcal70g92g37g20.5g
Annoskoko puolitettuna677g515kcal35g46g18.5g10.3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470