Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1387g4192kcal248.5g672.7g13.9g148.4g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 6935g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1526g3378kcal267g0g259.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15223kcal1035g1360g547.2g302g
Valittu annoskoko10000g7612kcal517.5g680g273.6g151g
Annoskoko puolitettuna5000g3806kcal258.8g340g136.8g75.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470