Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 219g662kcal39.2g106.2g2.2g23.4g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1095g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 241g533kcal42.1g0g40.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3157g2403kcal163.2g214.8g86.2g47.6g
Valittu annoskoko1579g1202kcal81.6g107.4g43.1g23.8g
Annoskoko puolitettuna789g601kcal40.8g53.7g21.6g11.9g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470