Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 250g756kcal44.8g121.3g2.5g26.8g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 275g609kcal48.1g0g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3605g2744kcal186.6g245.2g98.8g54.6g
Valittu annoskoko1803g1372kcal93.3g122.6g49.4g27.3g
Annoskoko puolitettuna901g686kcal46.7g61.3g24.7g13.7g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470