Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 250g756kcal44.8g121.4g2.5g26.8g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 275g610kcal48.2g0g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3608g2746kcal186.8g245.4g98.8g54.6g
Valittu annoskoko1804g1373kcal93.4g122.7g49.4g27.3g
Annoskoko puolitettuna902g687kcal46.7g61.4g24.7g13.7g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470