Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 282g851kcal50.4g136.5g2.8g30.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1407g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 310g686kcal54.2g0g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4059g3090kcal210g276g111g61.2g
Valittu annoskoko2030g1545kcal105g138g55.5g30.6g
Annoskoko puolitettuna1015g773kcal52.5g69g27.8g15.3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470