Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 31g95kcal5.6g15.2g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 34g76kcal6g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g343kcal23.2g30.8g12.2g6.8g
Valittu annoskoko226g172kcal11.6g15.4g6.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna113g86kcal5.8g7.7g3.1g1.7g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470